PLAYOFF NU KOMMER SVERIGE

Från 8-0 i lördags mot Luxemburg till 2-0 borta mot Holland.. Men det gör inget för vi är vidare till Playoff och förhoppningsvis tar vi oss vidare till VM!! Jag vet att grabbarna kan det här och jag är hundra procent på att dom är så inställda på att ta denna VM plats så nu ser jag så framemot denna match för "Vi är Sverige och alla andra kan gå hem!". Luxemburg matchen var så "enkel" för oss. Vi spelade sån fotboll som vi ska spela, hade full kontroll på matchen, visste exakt vart vi hade varandra och allt gick som smör. Man kan inte vinna en match med 8-0 om man inte gör något rätt liksom så självklart var peppen total inför matchen mot Holland.. där gick det dock inte lika bra. Enligt min åsikt så är Holland ett av världens bästa landslag, när det är mästerskap så är Holland och Tyskland lagen jag hejar på om inte Sverige är med så de visade dom denna match också. Dom gick ut väldigt hårt i första halvlek, fick en straff (1-0) och sen gjorde Roben Hollands andra mål med ett sjukt jävla snyggt mål, ett sånt kanonskott som satt direkt i mål. Han är fördjävla duktig fast det skottet sved för oss här hemma.. I andra halvlek så räddade vi upp spelet en del och hade stärkt upp försvaret bättre så Holland kom inte fram lika bra men vi fick tyvärr inte in bollen så matchen slutade med förlust 2-0. Efter en 8-0 vinst så sved denna förslut såklart men det gör inget för vi är vidare till playoff och nu fan ska vi ta oss till VM!!