VI ÄR PÅVÄG UPPÅT

Bilderna är från Therese Back. Måndagens match var något extra. Jag märker att grabbarna har kämpat och vi är påväg uppåt nu! Helt ärligt så var jag väldigt nervös med tanke på att vi inte har spelat säkert de senaste matcherna. Jag blev dock väldigt överraskad när grabbarna började spela för jag kände hur säkert spelet var. Alla visste att den här matchen var super viktig för oss och speciellt att vi skulle hålla nollan så att jag var nervös var bara förnamnet. Första halvlek tyckte jag att vi hade koll på spelet. Grabbarna visste vart dom hade varandra och speciellt backlinjen. Örebro försökte komma igenom oss hela tiden men dom kom ingenstans, de blev mest boll rullande för dom på mittplanen. Vi har ju två nya anfallare som startade denna match, Svendsen och Tankovic. Två riktigt farliga spelare som verkligen har visat vad dom går för och att dom förtjänar en plats i startelvan. Denna match så spelade som så sjukt bra och samarbetet mellan dom var magiskt. Det utspelade sig även till att Svendsen gjorde vårat andra mål med en sjukt bra assist av Tankovic. Örebro kom in i matchen lite i andra halvlek och dom hade en del chanser som dom dock sumpade ganska snabbt, dom kom aldrig till något avslut så det kändes inte som något hot mot oss för vi blockerade så bra och tog oss igenom duell efter duell. Även STORT grattis till Wiland som äntligen höll nollan i målet, jag är så säker med han i mål! Matchen slutade 0-3 till oss och på lördag kör vi igen och då är jag och Madde på plats i Eskilstuna :).