Godisbuffe Julafton 2015

Marianne Tryfflar   1/2 dl vispgrädde (Knappt) 100 gram mjölkchoklad15 stycken marianne-karameller Garnering : florsocker Så här gör du denna tryffel :Mixa mariannekaramellerna i en matberedare.Mät upp en knapp halv dl grädde i en kastrull och koka upp. Ta bort från plattan och bryt ner chokladen och rör om tills du fått en blank smet.Rör ner mariannekrosset och blanda ordentligt. Ställ sedan svalt i några timmar , gärna över natten. Och rulla sedan lagom stora tryffelbitar som du doppar i florsocker. Klart att avnjutas!    Snöbollar 200 g vit choklad2 1/2 dl kokosflingor1 1/2 msk färskpressad citronjuice Smält chokladen över vattenbad eller 1 minut i mikron på full effekt (max 800 W). rör i 2 dl kokosflingor och citronjuice.Låt smeten svalna något. Forma kulor och rulla i resterande kokosflingor.