GRÖNT,GOTT & BILLIGT

Slutet på januari och vi försöker nog alla hålla hårt i det vi har i plånboken. Samtidigt ska vi äta grönt,ekologiskt,nyttigt,mättande och instagramvänligt. VILKEN TUR att jag tänkte ge er lite inspiration. Ni verkar gilla recepten jag lägger ut så då fortsätter vi med det. Här har vi en grym sallad. Brysselkål, haricotverts,bönor,bladspenat,soltorkade tomater och... ett pocherad ägg. Om ni har färska grönsaker är mitt bästa tips att bara steka på dem i smör eller olja OCH HÖRNI var inte rädda för matfett. DET GER SMAK! Salta och peppra ordentligt! Om ni har frysta grönsaker så skulle jag koka dem först. Soltorkade tomaterna och spenaten gör ni inget med. Blanda ihop allt, ät och NJUT med gott samvete. Ni behöver alltså knappt använda en kniv för att äta såhär gott. Perfekt som matlåda också. Imorgon bjuder jag på fredagsmiddag i världsklass så kika in då. Prova nu då! Puss!