Bästa fredagskänslan

Jag är så glad att de flesta restauranger erbjuder idag glutenfria alternativ. Och inte bara sallad samt risotto. Herregud, hur gjorde jag förr? Nåväl, vi smet in på en närliggande retsurang här på söder och beställde in kanske en av mina första pastarätter ever. Om det var gott? Eh, ja. Pasta, tryffelkräm, kyckling och grädde. Såklart. Allt blir gott med grädde och tryffel ;)Jag vet att några av er har svårt med dosering till rätter såsom pasta, pizza osv. Jag har tyvärr, eller kanske inte tyvärr, inte märkt av någon skillnad mer än att ta någon enhet mer beroende på vad som ligger på tallriken. Oftast tar jag exakt samma dos som jag "brukar" och det brukar i slutet bli bra. Hur brukar ni göra?Det är kanske ännu ett tecken på att vi diabetiker inte fungerar på exakt samma sätt i samma sjukdom. Eller handlar det om inställning? Att jag går in med en inställning om att jag kan äta allt, resulterar i att jag faktiskt kan göra det? Eller? Ibland går det bra och ibland inte. Men så är livet. Upp och ner. Bara att jag med diabetes har fler delar av livet som kan gå upp och ner. Nu pladdrar jag på, vinet som talar kanske. Men jösses vilken härlig fredagskväll och det bästa är att den inte är slut än! Får se vad kvällen bär men oavsett så känner jag för tillfället, i all sanning, att jag är glad. På riktigt. En så fantastisk känsla./Diabeteskvinnan