Pocherat ägg

Godmorgon! Det är alltid en fröjd att vakna upp och veta att det ska bli fantastiskt väder och såklart att det är fredag och snart helg. Och inte vilken helg som helst. I morgon är det jul-fest och söndag åker jag till solen. Känns dock lite konstigt att läsa om den jordbävning som drabbat både Turkiet och Grekland. Har precis fått kontakt med min vän som fick uppleva den hemska händelsen. Blir alltid så orolig och att inte få kontakt på en gång och att inte veta riktigt, gör att hjärtat bultar något extremt. Skönt att veta att hon är i säkerhet trots det hemska som hon fick uppleva. Trots det var jag tvungen att göra något med mina ägg som har legat ett tag i kylskåpet. Drog igång min morgon med kaffe, tina ett bröd som jag hade i frysen (tyvärr ingen aning vad för recept men lovar att återkomma om det) och pochera ägg. Vet inte varför jag inte gör det mer ofta då det "bara" tar ca 3 minuter, men får en känsla av att det tar tid och är krångligt. Lättare att koka eller steka... konstigt, eller jag vet inte. Pesto, lite grönt, mortadella, ägg och salt och peppar. Guuu så gott! Och så lite insulin till kalaset. Vad äter ni till frukost idag?/Diabeteskvinnan