HÄRLIGA LÖRDAG

Jag hade väldigt svårt att somna igår, låg bara och vred på mig och funderade på vart världen är på väg. Vad lilla jag kan göra och på om ondskan verkligen kommer vinna. Mitt i allt funderande slog det mig även, hur fint att alla går samman, hur vi visar medmänsklighet och hjälper varandra. Det ger mig hopp, för dom onda krafterna får inte vinna. Imorse vaknade jag ändå ganska utvilad och på rätt sida. Jag började dagen med bananpannkakor, avokadomacka med en nocco innan det var dags för årets första träningsmatch. Skoj skoj! Innan matchen började samlades vi i mittcirkeln och höll en tyst minut för de drabbade i Stockholm. Fin gest tycker jag. Jag och den andra målvakten stod varsin halvlek så under den första halvleken agerade jag lite barnvakt till söta Isabel. Lite så funkar det i kiffamiljen, så mysigt! Den andra halvleken spenderade jag på planen och matchen slutade 3-0 till oss. Så himla skönt att börja säsongen och matchandet med en seger. Viktigt för självförtroendet! Efter matchen tog jag faktiskt en sväng förbi gymmet och cyklade i 40 minuter. Väldigt skönt för benen som jag faktiskt har en gnutta träningsvärk i. Hoppas ni också har haft en bra lördag. Nu är jag hemma hos mamma och tänkte spendera kvällen här. Kom ihåg att ta hand om era nära och kära. Kram!