Chocolate Chip Kladdkaka!!

Chocolate chip cookie Kladdkaka, 8 bitar:100 g Smör2 Ägg1.25 dl Farinsocker0.75 dl Strösocker2 tsk Vaniljsocker2 dl Vetemjöl2.5 dl Chokladknappar ljus/mörk choklad Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°C, smörj och mjöla en springform, 22 cm.Smält smöret och ställ åt sidan.Rör ihop ägg, farin- och strösocker.Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl och smör. Rör till en jämn smet.Rör ner 2 dl av Chokladknapparna.Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.Rör om i mitten av kakan efter fem minuter – det gör du för att chokladen hamnar i botten av kakan annars.Grädda tills kakan är klar – känn med sticka eller skaka lite på formen.Kanterna ska vara fasta men mitten ska vobbla lite.När kakan är färdiggräddad så lägger du på resten av chokladknapparna.Låt svalna och servera gärna med lite vispad grädde. Supergod & alla i familjen gillade kakan!!