LCHF nutellabollar!

Sukrin melis, 400 gram Är det någon mer än jag som älskar chokladbollar? Idag så svepte jag ihop ett gäng chokladbollar deluxe fyllda med sockerfri hasselnötskräm och WOW säger jag bara! Farligt goda och så otroligt enkla att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF nutellabollar:100 g smör1 dl mandelmjöl1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak½ dl kakao1 tsk vaniljpulverev. 1 msk kallt kaffeFyllning: Sockerfri hasselnötskräm (jag använder Star Nutrition)Börja med att klicka ut 6-8 stycken teskedsstora klickar av hasselnötskräm på ett bakplåtspapper och låt stå i frysen ca 1-2 timmar. Knåda sedan ihop chokladbollssmeten till en jämn deg. Täck hasselnötsklickarna med chokladbollssmeten och rulla till bollar, rulla bollarna i riven kokos och låt stå i kylskåp en stund innan servering.ca 6-8 st stora nutellabollar