Risotto med trattkantareller! 

Ikväll gjorde jag en risotto till middag! Första gången jag gjorde en själv och den blev helt perfekt! Sådär aldente som man vill ha den! Gör att göra denna rätt så behöver du:Torkade trattkantareller 1 gul lök1 liter svampbuljong gjord på fond 3 dl ArboriorisVitt vin 50 gram smör 100 g mild riven ost 1 dl parmesanost Gör såhär: Börja med att blötlägga svampen i en halvtimme. Häll av, men spara vattnet från svampen. Skär i mindre bitar. Hacka lök, hetta upp pannan till medelvärme och stek löken i olja så att den blir genomskinlig men inte tar färg. Tillsätt sedan riset och svampen. Häll i en skvätt vin och låt reducera lite. Häll sedan på hälften av buljongen och låt koka utan lock i ca. 25-30 minuter. Rör om då och då och tillsätt buljong och svampvatten då och då. När du har fått den konsistens du letar efter så tillsätter du smör, ost och parmesan. Smaka av med salt och peppar! Njut!