ChocolateChipCookieDoughNutellaCake

Egentligen tror jag rubriken talar för sig själv. Nutella. Cookiedough. Kombinerat. Need I say more?Detta är kakan med stort K. Den är precis lika god som den är mättande och tur är väl kanske det för så god som den är skulle man kunna äta upp hela denna kaloribomb själv.  Den krispiga med samtidigt degiga kakdegsytan tillsammans med den lena nötkrämen.... ... kan det vara en kakas motsvarighet till himmlen? Ni MÅSTE göra denna kaka!  INGREDIENSER110g smör1 dl farinsocker1 dl strösocker2 tsk vaniljsocker1 ägg2,25 dl vetemjöl1/2 tsk bakpulver1 tsk salt1 dl hackad choklad1- 1,5 dl nutella Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°C, och klä en springform, 22 cm i bakpapper.Smält smöret och blanda med farinsocker, socker och vanilsocker. Tillsätt ägget.Häll ner mjöl, bakpulver och salt tills degen precis blandats ihop.Häll ner hälften av chokladenHäll hälften av smeten i formen. Micra nutellan 30 sekunder och häll ner i formen. Täck med resten av smeten.Baka i 25-30 minuter. Låt svalna innan servering. Servera med vaniljglass.   ½ cup light butter (or your spread of choice), softened ½ cup light brown sugar ? cup natural sweetener (or your sugar of choice: white, coconut, raw, castor, etc) 2 teaspoons vanilla extract 1 egg 1 cup flour (light spelt) ½ teaspoon baking soda ? teaspoon salt ½ cup dark/semi-sweet chocolate chips ? cup nutella, melted (or this Refined Sugar-Free Nutella Spread!)   INSTRUCTIONS Preheat oven to 175c | 350° F. Line a 9" cast iron skillet (or pie dish) with baking/parchment paper and set aside. In a large bowl, combine the butter, sweetener/sugar and vanilla, and whisk until light and creamy. Add the egg and whisk again until combined. Add the flour, baking soda and salt, and mix the dry ingredients into the wet until just combined. Fold in half the chocolate chips and spoon ½ the cookie dough onto the prepared baking sheet. Melt the nutella in the microwave for 30 seconds OR over stove top in a heat-proof dish over a pot of boiling water until it becomes thinner in consistency. Pour the nutella over the cookie dough in the skillet evenly to 1-inch of the edges. Top with remaining cookie dough, smoothing the layer with the back of a metal spoon (and your fingers if you need to). Sprinkle with remaining chocolate chips. Bake in preheated oven for 25-30 minutes for a gooey cookie, or cover after 30 minutes with aluminium foil and bake for a further 10 minutes for a 'set' cookie. Cool for about 10 minutes before serving.