Chokladkokosscones med jordnötssmör

Gjorde mina favorit scones i en chockadvariant till frulle idag. De är så himla goda och idag toppade jag ena brödet med ost och hallon och den andra jordnötssmör, yummi.    Chokladkokosscones, för 1 person½ banan½ dl havregryn½ dl gramhamsmjöl1/4 dl kesella1 msk vaniljyoghurt(eller mer kesella)1 msk mjölk½ dl kokosflingor½ tsk bakpulver2 tsk kakaoMosa först bananen i en mixer. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en deg, om degen blir för lös lägg i mer grahamsmjöl. Smaka gärna av om det t.e.x behövs mer kokos eller något annat. Dela sedan upp degen i två bitar. Platta ut dem på en plåt täckt med bakplåtspapper. Gör även lite håll med gaffeln i smeten på sconesen. Sen in i ugnen i cirka 10-15 min på 225 grader.    Chocolate-coconut scones, for one person  ½ banana½ dl oats½ dl graham flour1/4 dl quark/yoghurt (I used quark)1 tbsp milk1 tbsp vanilla yoghurt or more yoghurt of any kind½ dl coconut flakes½ tsp baking powder2 tsp cacao   A healthy version of scones: First mash the banana in a blender. Then add the remaining ingredients and mix it to a dough, if the dough is too loose add in more flour.  Taste the dough and se if you must add some more like coconut flakes or something else. Then put it into the oven for about 10-15 minutes at 225 degrees.  Sofie