Grilled cheese på två sätt.

Hej alla fina! Hur har er helg varit? Min har varit bra, men det får ni se imorgon när jag gör ett min-helg-i-bilder-inlägg. Ikväll ska jag på den sjukaste grejen någonsin: grilled cheese vs. mac n cheese.kväll på Austin Foodworks. Jag känner redan att jag kommer dö av ost-overload. Och för att förbereda för denna fest så gjorde jag igår två olika sorters grilled cheese till frukost. Jag sa ju att den här helgen var grisig!   De blev båda grymt goda kan jag meddela. Den ena med en söt touch av karamelliserad lök, den andra med mexikanska smaker. Här kommer recepten:  Grilled cheese med karamelliserad lök (1 st)  2 st rostbröd Valfritt antal ostskivor 1 liten schalotten- eller gul lök 1 msk honung 1 msk öl 1 msk majonnäs- och smörblandningSmör att steka i  Gör karamelliserad lök genom att steka hackad lök mjukt på medelvärme, tillsätt sedan honung och en skvätt öl. Stek tills honungen har gjort löken kladdig och ölen dunstat. Sätt ihop smörgåsen med valfri mängd ost och lök, stek den sedan i rikligt med smör på låg värme så att osten smälter ordentligt.  Grilled cheese med mexikanska smaker (1 st) 2 st rostbrödValfritt antal ostskivor 1 dl nachochips1 msk inlagda jalapenos 0.5 mozzarella, i bitar2 msk hackad koriander    Sätt ihop smörgåsen med alla ingredienser och stek som ovan.