Japansk-peruanskt och goda råd på Indio Kitchen

Vid lunchtid idag lämnade jag kontoret för att åka till Södermalm. Insåg genast när jag kom dit att jag måste hänga mer på söder, varför är man så bekväm i sina egna vardagsrutiner? Hem, jobb, hem, jobb, och så missar man så mycket annat i sin egen omgivning. Anyway. Jag skulle träffa gulliga Sandra som jag ville be om lite råd om gällande bloggande, samarbeten, det egna varumärket osv. Sandra ju så att säga qween of blogging så hon gav mig en massa bra tankar och resonemang som jag inte själv har tänkt på. Jag och Sandra har träffats vid några tillfällen tidigare eftersom hennes kille Magnus är en vän till mig, men aldrig ensamma så det var väldigt kul.  Och så åt vi mat såklart. Indio Kitchen har jag bara hört talas om men inte besökt tidigare, det kommer jag definitivt göra igen. Temat är japansk/peruanskt vilket kanske inte är helt tippat men förklarades på menyn såhär:  Kul med fusion som man inte har stött på innan, eller är det kanske bara jag? Både jag och Sandra tog lunchrätten, Don Buri, som består av dagens utbud av fisk och skaldjur, inlagda grönsaker och rocotoemulsion på en bädd av ris. Så, så, så gott! Gillade att riset inte var sötat som det brukar vara i sushi, det hade en (om än väldigt subtil) nötig smak om jag inte inbillar mig.  Och så lite edamamebönor. Det är typ den enda typen av soja (förutom fermenterad såklart) som jag faktiskt tycker om att äta.  Efter lunchen tog vi en kaffe på uteserveringen innan jag begav mig hemåt. Så mysig lunchdate mitt i veckan, och jag måste komma tillbaka till Indio Kitchen för middag någon gång snart. Nu har jag mellanlandat innan jag ska iväg på mingel för Plaza Kvinna, men det berättar jag om senare. Hej hej!