Krispig kålrabbi med citron och persilja

  Nu ska ni få tips på ett supermumsigt tillbehör, en krispig sallad gjord på kålrabbi. Har ni provat kålrabbi någon gång? Det känns inte som en jättevanlig grönsak men jag älskar den. Tycker att det ser ut som en liten alienbebis med sina långa tentakler. Kålrabbi smakar milt och lite sött men är framför allt fantastisk eftersom den är så otroligt krispig - som ett äpple ungefär. Det blir perfekt som tillbehör till exempelvis en köttbit eller som för oss igår, till ghee-friterad kyckling.    Krispig kålrabbi med citron och persilja 1 kålrabbi  1/2 kruka persilja  2 msk olivolja Saften från 1/2 citron  Salt    Skär kålrabbin i strimlor och lägg i en bunke. Ringla över olivolja, saften från citronen och hackad persilja. Blanda runt. Smaka av med salt. Servera!      Kycklingen friterade jag som sagt med ghee, som alltid. Det blev gott men jag börjar bli lite trött på kyckling. Får hitta på något annat att fritera ett tag. Förslag?