Pressvisningstorsdag

Idag har det varit full fart. Började dagen med lite jobb, därefter ett träningsevent på Be.Core där jag testade deras spinningklass. Jag är ju inte mycket för spinning och det var nog första gången på typ fem år som jag satt på en träningscykel, men passet var väldigt roligt - och väldigt jobbigt. Efter träningen gick jag, svettig i mina träningskläder, för att möta upp Henrietta. Det är pressdagar i veckan, vilket innebär att alla PR-byråer öppnar upp sina showrooms för att visa nästa säsongs nyheter, så vi körde en riktig heldag tillsammans. Vi hann med: AWB, Vass PR, Presskontakterna, Sophie by Sophie och Spoil Concept. Inte illa!  På AWB blev man välkomnad av en denna härliga syn: en massa godsaker från Bread & Table som även serverade lunch. Så lyxigt och gott.  Jag beställde en vegetariskt hot bowl, en nudelgryta med buljong, sesamfrön och massa koriander. Så gott och perfekt efter min träning.  Henrietta var först inte hungrig men blev så sugen när hon såg vad jag skulle äta, så hon beställde en likadan.  Jag blev verkligen hemsk på alla bilder från idag, men men. Här är vi på Vass PR där vi drack varsitt glas champagne och kollade på höstens skönhetsnyheter.  Hos Sophie by Sophie bjöds det på cupcakes som matchade den nya kollektionen. Trots detta lyckades jag hålla mig ifrån varenda liten sötsak på varje ställe vi var på - jag har bestämt mig för att verkligen njuta av det i helgen och då blir det inget fram till dess. Jag är lite allt eller inget på det viset tror jag.  Hade jag ca 18000kr över hade det inte varit helt otroligt att jag hade lagt vantarna på en av dessa diamantprydda ringar. Så otroligt nätta och söta.  En sista bild på oss båda innan vi gick hemåt. Jag och Henrietta hade lite olika nivå på outfit som ni ser. Dagens lesson: ha ej på dig träningskläder när du vet att du ska gå på massa bloggrejer och blir fotad hela dagen.  Det blev en hel del goodiebags att kånka hemåt med, det känns alltid kul och lyxigt. Massor med nya skönhetsprodukter framför allt som ska bli kul att prova. Nu är det dags att ta tag i mitt brödbak igen. Wish me luck!