Tonfiskquesadillas med jalapeño och avokado

Vad gör man när man har typ en sekund på sig att laga mat men ändå är sugen på något matigt, lite hett och gott? Tonfiskquesadillas! Det här receptet är en liten variant på ett jag gjorde för ungefär ett år sedan, men jag har förbättrat det något. Påminner lite om Joe & The Juices tonfiskmacka, fast mycket godare såklart ;) Tonfiskquesadillas med jalapeño & avokado 1 burk tonfisk 1 liten burk majskorn2 msk inlagd jalapeño1 st rödlök  4 msk crème fraiche Salt & peppar Små mjuka tortillabröd1 kruka koriander 100 g riven ost 2-3 st avokado 1. Hacka rödlök och koriander fint. Skiva avokado. 2. Blanda tonfisk, rödlök, majs och crème fraîche. Salta och peppra. 2. Lägg ut tortillabröden och bre ut en stor klick tonfiskröra på varje bröd så långt det räcker. Toppa med riven ost, avokadoskivor, jalapeño och koriander. Vik bröden på mitten. 4. Stek quesidillas på båda sidor i en het stekpanna med lite olja. Var försiktig när du vänder så att brödet håller ihop. 5. Servera direkt!