Kebabgryta med tomat och lökröra, 11 kr per portion

Jag älskar kebabkött och svamp. Så dessa två smaker kan aldrig slå fel ;)     4 portioner 1 paket Lidl Kebabkött 3 färska chapmpinjoner 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1,5 tsk soya 1 tsk brun maizena Lite salt, svartpeppar & cayennepeppar   Tomatröran 1 tomat 1/2 gul lök     Gör så här: Skär löken i mindre bitar. Stek upp kebabköttet tillsammans med löken i äkta smör tills det fått färg. Skiva upp champinjonerna och fräs på ytterligare några minuter tills champinjonerna också fått lite färg. Sänk värmen lite, häll i grädden och mjölken. Låt det puttra ihop lite och lägg i köttbuljongen. Rör om och tillsätt sedan soyan. Smaka av med kryddorna och tillsätt maizena för att få såsen lite tjockare. Serveras med ris och en enkel tomat & lökröra som består bara av tomat och lök som är skurna i mindre bitar som man rör ihop.     Kostnad: 11 kr per portion