Lemoncurdbullar någon?

Deg:25g jäst för söt deg.2,5 dl mjölk.75g smör, helst extrasaltat.0,5 tsk salt.0,5 msk vaniljsocker.0,5 dl strösocker.Ca. 6-7 dl vetemjöl. Fyllning:Smör.Strösocker.Vaniljsocker.Ljus sirap. Lemoncurd  Garnering:0,5 dl strösocker.1 dl vatten. Smula ner jästen i en bunke och häll ner den kalla mjölken, saltet, vaniljsockret och strösockret tills gästen har löst upp sig. Blanda sedan ner mjölet lite i taget och arbeta degen i maskin tills den släpper från kanterna. Häll ut degen på ett mjölat bakbord och kavla ut den till en stor rektangel. Bre på ett bra lager med rumstempererat smör, strö över strösocker och vaniljsocker och till sist sirapen. Var inte rädd för att ta mycket, ju sötare desto smarrigare. Snurra ihop rektangeln och skär till ca. 15 st bullar som du lägger på bakplåtspapper eller i bullformar. Spritsa ner lemoncurd i varje bulle genom att trycka ner spisen djupt i bullen och tryck till hårt! Låt bullarna jäsa under bakduk i 1,5h.Sätt ugnen på 225° och placera bullarna i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Under tiden bullarna är i ugnen rör du ihop vatten och strösocker i en kastrull till en sockerlag. När det börjar koka sänker du värmen och låter det sjuda tills bullarna är klara. Ta ut bullarna ur ugnen och pensla dem med sockerlagen direkt. Låt bullarna var kvar på den varma plåten tills de har svalnat något.Ät och njut!