Baska voda / dinner tips

Ett utav det bästa tipsen jag kan ge er från Baska voda är restaurangen som ligger på Grand hotel mitt i centrum, wow. Servicen var verkligen hur bra som helst, lyxig middag för ett väldigt bra pris och väldigt god mat. Måste verkligen rekommendera er om bruschettan till förrätt då smakerna passade helt perfekt ihop. Pico de gallo med en blanding av paprika, toppat med ruccola, ost och balsamico, yummy!  Till huvudrätt åt jag en sallad med friterad ost, den var verkligen också super god men kanske inte riktigt vad jag hade väntat mig. I Baska Voda finns det ett väldigt litet utbud av bra sallader, detta var definitivt en av det bättre. Armin åt en god pasta i tomatsås med panerad kyckling och även den var väldigt smarrig. Till detta drack vi ett glas vin, har insett att ett kallt glas vitt är något utav det godaste som finns under en solsemester.  Till efterrätt blev vi rekommenderade en lava cake med pistach, och ja den levde verkligen upp till mina förväntingar. Har blivit beroende av pistach under den här resan, åt både glass och den här kakan som var helt perfekt. Den var krämig, ljummen och passade helt perfekt till vaniljglass. Skulle absolut vilja lyckas göra något liknande hemma. Next på min matlagningslista är att försöka lyckas med ett nyttigt pistach smör. Vill ni ha recept på det senare? Nu ska jag packa ihop det sista i min cabinväska innan jag sätter mig i bilen och åker mot Stockholm, usch jag känner mig fortfarande lite seg i kroppen så det är skönt att bara ta en lugn kväll hos systseryster. Love, i