Chokladkaka i långpanna

Hejhej! Igår skulle jag baka kladdkaka i långpanna, dock satte jag fel temp på ugnen och vooops..hejdå med den kladdkakan. Istället blev det denna chokladkaka i långpanna Riktigt mumsig iallafall!! Så här får ni receptet på chokladkakan, ändrat till temperaturen jag hade: 4dl farinsocker (funkar med strösocker)1 dl Kakao1 msk Vaniljsocker3 dl Vetemjöl4 Ägg200 g Smör, smält0.5 tsk Salt - Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 170°C och klä en långpanna (30×30 cm) med bakplåtspapper. Smält smöret.Blanda strösocker, kakao, vaniljsocker och vetemjöl i en bunke.Knäck i äggen och rör om, nu blir smeten väldigt tjock.Häll ner det avslanade, smälta smöret och rör ihop en jämn smet.Tillsätt saltet och rör ihop smeten.Bred ut smeten i långpannan.Grädda mitt i ugnen i 20-25 minuter, testa med en provsticka för att se om kakan är klar.Låt svalna en aning innan du serverar kakan med glass, eller bara som den är! Lycka till!