SOMETHING DELICIOUS FROM THE KITCHEN

        ÄNTLIGEN fredag! Min absoluta favorit-dag på hela veckan, men det visste nog redan. Vi har laddat upp med goda ostar från farfars pärla, fläskytterfilé, staropramen och coca cola på kylning, och lantchips. Eftersom att många av er uppskattar när jag delar med mig lite från köket, så tänkte jag ge ett litet fredagstips varje vecka. Detta har jag tipsat om innan, men för er som aldrig provat det, så är det den perfekta för- eller huvudrätten till ikväll. Många tror att blåmusslor är dyrt, men det är det absolut inte. Kostar inte mer än ett paket köttbullar på ica. Brukar ha ett paket frysta blåmusslor bara, som kostar runt 30:-.   Stek några hackade vitlöksklyftor, persilja och shalottenlök i olja i ett par minuter. Häll i ett paket vispgrädde samt två deciliter vitt vin. Krydda med peppar, salt och ännu mera vitlök. När det kokat ett tag så häller du i blåmusslorna och låter dem tina upp och öppna sig. Om dem inte öppnar sig så släng dem, då är de dåliga. Sedan är det klart. Antingen serverar du ett gott vitlöksbröd till, eller kokar upp pasta. Gott och enkelt!