Söndag 11 augusti. Både ljus och mörker...

Hej igen!I gårdagens inlägg skrev jag om att Skene och Tottenham spelade fotboll i går. Som ni kan utläsa av rubriken, var det både ljus och mörker.Jag börjar med ljuset och då handlar det om Tottenham, som till slut lyckades besegra Aston Villa. Det satt dock hårt åt. Aston Villa ledde nämligen med 1-0 tills det återstod ungefär en kvart. Då kom kvitteringen och när bara några minuter var kvar av matchen, gjorde Harry Kane två snabba mål, vilket betydde att "Spurs" fick den start vi alla ville och hoppades på. För Skene var det emellertid mörker. Efter en mållös första halvlek blev det förlust mot jumbon, Markaryd, med 2-3. Det innebär att de svart/vita ligger på negativ kvalplats. Sju matcher återstår, så det måste gå Skenes väg i fortsättningen om en nedflyttning ska undvikas. Å andra sidan verkar det vara en serie där alla slår alla. Därför är det antagligen inte avgjort innan i sista omgången.Vi hörs!