Meny vecka 21- 2019
Hej allihopa! đ Ny vecka, ny meny och denna veckan Ă€r det Sebastian som gjort menyn, det kan ni kanske lista ut nĂ€r ni ser den đđ
~ MĂ„ndag: Grillad kyckling med sötpotatispommes och champinjonsĂ„s Tisdag: Korngrynspudding och flĂ€sk Onsdag: Cannelloni (vegofyllning) Torsdag: OâLearys Fredag: Rester Lördag: Beer can meat patty (grillad köttfĂ€rs formad av en ölburk, fylld med gottigheter) Söndag: FlĂ€sk, potatis och löksĂ„s ~ Förra veckan blev det en del mer vego Ă€n vanligt och denna veckan blev det dĂ€rför bara en vegorĂ€tt đ men jag ska vara nöjd Ă€ndĂ„ att han faktiskt rĂ€knat med en vegorĂ€tt đ Nedan ser ni vegoburgarna jag gjorde förra veckan. Satan vad goda! Sebastian sa "man skulle kunna tro att det Ă€r kött" och efter han hade smakat det sa han "fyfan va gott" sĂ„ det skulle jag verkligen kalla bra betyg đđđŒ jag tog formbar vegofĂ€rs av mĂ€rket Anamma och tinade i en tallrik i rumstemperatur. NĂ€r jag skulle göra burgarna sĂ„ tog jag upp fĂ€rsen i handen och tryckte ihop den sĂ„ den blev kompakt och formade till burgare. Sen kryddade jag dom fĂ€rdigformade burgarna med pommeskrydda pĂ„ bĂ„da sidor och stekte i olja till dom fĂ„tt fin fĂ€rg, svĂ„rare Ă€n sĂ„ var det inte đ sĂ„ ingen kryddning alls i sjĂ€lva fĂ€rsen, bara utanpĂ„ burgarna đ tips om ni har sambos, kompisar, förĂ€ldrar, you name it, som "inte tycker om vego" đđđŒNu ska vi fixa vidare i trĂ€dgĂ„rden och njuta av solen đ ha det bra allihopa! đ Den fĂ€rdig burgaren đđđŒ HĂ€r Ă€r vitkĂ„lsgratĂ€ngen jag gjorde förra veckan ocksĂ„, mycket god đ Min lunch i solen en dag đđđŒ Ă€lskar keso đđđŒ Sen blev vi bortbjudna pĂ„ grillat bĂ„de fredag och lördag, det kallar jag lyx đđđŒ