Hejhejhallå

Vem jag har blivit? Jo det ska jag berätta. En sån som bakar. Och då snackar jag inte om någon jäkla kladdkaka man slänger ihop på två minuter. Jag snackar heller inte om några töntiga scones som man busenkelt rör ihop på känsla. Nej det jag snackar om är att jag har blivit en sån som bakar, matar och vaktar över en surdeg. Ni läste rätt. Jag har satt en surdeg. Idag är det dag två och det går så bra så hälften hade räckt. Den ska stå och  gotta till sig i fem dygn till sen jäklar ska den bakas till och tjoffas in i ugnen. So to be continued. Och snälla håll tummarna för att det blir bra.  Annars då? Dagarna går. Och det känns bättre och bättre här i huset. Tror jag. Sover fortfarande jäkligt uselt och det känns som att det blivit en grej nu. Hur trött jag än är så somnar jag inte, för att det har blivit en grej. Så från och med nu ska jag försöka att inte lägga några känslor i detta i ett försök att avdramatisera det helt enkelt. Och egentligen är det inte ens en grej att avdramatisera för det betyder verkligen ingenting att jag har lite svårt att sova just nu. Det finns riktiga problem i världen liksom. Människor dör. Så mitt så kallade sömnproblem är en bagatell för att prata klarspråk.  Anyway. Jobbar natt idag så tar det coollugnt i soffan och försöker tagga till. Puss puss  Tog i veckan även revansch på mitt bananbröd jag gjorde förra veckan som blev kattskit. Detta dock, mums!  Skåda min surdeg. Den är i dubbel size nu efter bara en matning. Woho Utelunch i skogen igår. Urmysigt <3  Gårdagens mumsiga middag. Rotfrukter i ugn och zucchinibiffar. Puss