Breakfast recipe

Hej på er alla, hoppas er helg har varit super! Själv har min varit lite upp och ner i mående typ, men helgen var ändå bra med saker att göra hela tiden! Vilket också gjorde att bloggen fick stå lite tom igår, men hoppas att det är okej. För nu är jag äntligen tillbaka igen! I alla fall, om det är något som jag har riktigt svårt för så är det frukost. Jag kan inte äta "riktig" frukost utan måste ha något lättare, har länge kört med smoothiebowl men börjar bli lite trött på det. Så i helgen testade jag något som var helt nytt för mig nämligen Chiapudding, och jag älskade det!! Passade helt perfekt då det var lagom lätt att äta och sjukt lätt att göra, så eftersom jag inte är den enda människan med just dessa "problem" tänkte jag dela med mig av receptet som jag använde. Hoppas ni gillar det!Recept:3 msk Chia frön 2 dl kokos mjölk Alpro (kan vara vilken mjölk som helst) 1 krm vaniljpulver (kan också uteslutas eller ersättas med vaniljsocker) Hur gör jag? 1. Ta fram en burk eller ett glas som du kan göra puddingen i.2. Häll i Chia frön, vaniljpulver och mjölken.3. Rör om så att alla chia frön är blöta.4. Ställ in i kylen, dessa ska helst göras kvällen innan. Sedan satte jag tiden på två timmar för att röra om igen.5. Rör om igen efter cirka två timmar och se till att det inte är några klumpar, ställ in i kylen igen.6. Rör om ännu en gång innan du ska gå och lägga dig för att undvika klumpar och så att allt blir jämt.7. Ta ut glaset ur kylen och lägg på valfri topping, här hade jag en sylt men är lika gott med färsk frukt och nötter.8. Ät och njut! Hoppas ni tyckte om detta inlägget och kanske fick lite inspiration för en god och enkel frukost! Som sagt kan man utesluta vaniljpulver eller vaniljsocker helt och hållet, ska faktiskt ta och testa det då det blev lite för sött för min smak om man har i kokos mjölk. Men sedan kan man ju som sagt ha vilken mjölk som helst, så testa att experimentera och kom fram till din favorit! Puss o kram!