Yoghurt-dilemmat.

Stod i mataffären och och letade efter grekisk yoghurt. Och så hittade jag bara Turkisk yoghurt. Så slog det mig att jag inte har någon aning om vad skillnaden är. Började kolla på det. Det är ju typ ingen skillnad och bägge två görs ju i Sverige, är naturella och har 10% fett... Såklart använde jag min bästa vän Google... Och såklart fanns det en lång tråd om det här... Folk är för roliga! Här är några kommentarer jag hittade.. "Men varför säljer man turkisk respektive grekisk yoghurt om de är likadana? Jag har ingen lust att köpa en liter av varje bara för att jämföra. Trodde att jag skulle få ett svar av någon att en av dom är godast därför att..."Min grekiska kollega tycker att det är såååå stor skillnad. Den grekiska är så oändligt mycket bättre   Jag känner ingen skillnad - jag har testat båda. Men kanske om man tar en sked av varje men inte tänker jag köpa två för det."Jag får köpa den som är dyrast o hoppas på det bästa!""Det finns ej grekisk yogurt utan yogurt är just turkiska. Sen kan de tillverkas var som helst i världen.Grekiska mentaliteten är att rofa åt sig från andra kulturer och kalla de grekiskt, t.e.x. kaffe, gyros (köfte, kebab) baklava m.m." Hursomhelst så slutade det med att jag köpte den turkiska igår och smakade den till frukost idag. Han på förpackningen såg så härlig ut så jag inbillar mig om att jag köpt fel hela tiden. Vilken yoghurt köper ni och varför?