The Santa Cruzian Vibe

Innan det är dags för att åka så har jag ändå en tid kvar här i USA ! Jag kommer vara kvar här uppe i norr i ca en vecka till och sen ska jag åka ner till Gisela i Los Angeles någon / några dagar innan jag drar. Förra helgen så åkte i alla fall jag, Liv & Georgia till Santa Cruz för att verkligen känns den Santa Cruziska pulsen på riktigt. Vi bor ju utanför där så jag har ju varit där innan, men nu bestämde vi oss för att boka ett hotell för att slippa bry sig om att ta sig hem sent på natta och för att vi skulle kunna fira min födelsedag på riktgt. Det skulle också bli magiskt väder hela helgen med helgmarknader och diverse. Något som ligger mig varmt om hjärtat är ju ändå riktigt bra kaffe - och generellt måste jag säga att USA är riktigt dåliga på utbudet av icke animaliska mjölkprodukter. Alltså som havremjölk, mandelmjölk osv. De dem brukar ha att välja på är antingen cocosmjölk eller mandelmjök, men av någon anledning så blir det inge gott när man beställer en cafe latte på till och med ett bra cafe. Tills nu… då jag hittat mitt nya favorithak Verve. Ack så gott kaffe och glutenfria bakverk - himmelriket. __________________________________________________________________________________ So before it’s time to leave I have a few days left here in the US. I’m going to stay up north for another week and then I’m heading down to Gisela in Los Angeles. But, last weekend we had an amazing few days in Santa Cruz - me, Liv & Georgia. We are living quite close from there but still not that close that we are going there all the time. So this time we decided just us three to go there for the whole weekend and book a hotel for Saturday night so we don’t have to worry about getting home late at night and so we could celebrate my birthday properly. And to get the real deal - the true Santa Cruzian vibe. The weather reports also told us GREAT weather so we had beach time in mind. Something that I keep close at heart is really good coffee, and to be honest - America hasn’t really showed me any good stuff jet. They are not really up to date with non dairy products such oat milk and almond milk. And even though they have either almond milk or coconut milk they don’t make it taste like really good european coffee. BUT - this weekend I found my new favourite cafe. THE best coffee in America so far and gluten free pastrys - heaven. p&k