C'est la mieux grilled cheese | Oui c'est ça

Nämen alltså snälla vi tar en sekund och enbart skådar min lunch. Idag har en viss Miranda varit produktiv, ja det händer i bland. kl. halvnio befann jag mig på min körskola, pluggade lite teori och sippade en juice innan jag körde iväg på en körlektion. When I got home har denna dag används till att lära mig allt om körkortsteori, blandat med ett och annat avsnitt av Californiacation och slutligen det här; en Chevre grilled cheese med en chevre och basilika sallad. Världens enklaste lunch men oj oj så gott, man ska inte underskatta enkelhet.Välj två styck surdegsskivor (eller annat bröd) bred på lite smör lägg på chevre, annan valfri ost och hyvla eventuellt på  lite parmesan. Värm en stekpanna, lägg i lite smör eller olja stek din snart färdiga grilled cheese på relativt hög värme så båda sidorna får fin färg (om jag får bestämma, nästan bli brända). Lägg på ett lock och sänk värmen väsentligt. Låt vara ett par minuter och när du sedan tar bort locket kommer du finna livets lunch, et voila.  Och för gudsskull glöm inte att dekorera ditt mästerverk med lite plock från en eventuell trädgård, since att äta med ögonen är halva upplevelsen. Fota, Ät, enjoy.