FOODGASM

Kunde inte beskriva denna smakupplevelse på ett annat sätt än rubriken. Den här måste ni göra! Jag tog stor inspiration från min stammisfavorit på Pom & Flora, deras första acaibowl. Det enda som fattas är bovetet plus att jag själv la till jordgubbarna, kanel och kokos. Vill ni veta hur jag gjorde? Fortsätt scrolla. RECEPT 1. Denna frukost kräver en viss framförhållning så börja med att blanda ihop chiapuddingen kvällen innan (tar ett tag för chiafrönen att svälla). Jag brukar ta 2 dl kokosmjölk, 2-3 msk chiafrön och en nypa vaniljpulver. Denna gång testade jag även att slänga i lite kanel och kardemumma och det blev en otrolig smak! 2. På frukostdagen: gör en blåbärssmoothie av 1/2 banan, ca 1 dl lättfil och 1,5 dl frysta blåbär. Mixa! 3. Skär upp banan och jordgubbar. 4. Häll chiapuddingen i botten av en skål, ringla över smoothien och toppa med frukten. Avsluta sedan med creamy jordnötssmör och kokosflingor.  5. Voila! Godmorgon babes, it's Friyay! Mina helgplaner tog verkligen fart i början av veckan och nu är hela helgen smockfull *tillfredsställd* haha. Börjar dagen med en tripp till naprapaten. Därefter tänkte jag bjuda pappa på lunch innan jag säger hej i några butiker. Sedan hem för att skriva klart min inlämning så att jag verkligen kan ta helg ikväll. Hoppas också hinna med en springtur innan det blir myskväll med Kristine (cravear chark!). På lördag ska jag på fotografiska med mamma och på kvällen blir det bowling och häng med Blackangänget. På söndag väntar jobb (men det är tyvärr fortfarande hemligt) och så avslutas kvällen med bio och Skönheten och Odjuret. BOOM - där har ni en freakn' awesome helg!