Biffar med fetaost och persilja i ajvarsås

Måndag och nya matlådor, nämligen detta: BiffarCa 500-600 g färs av något slag. Nöt, gris, bland, lamm.. eller vad du nu föredrar1 ägg2-3 msk ajvarTyp ett halvt paket fetaostRikligt med persiljaSaltPeppar Sås2-2.5 dl grädde2-4 msk ajvarEn liten skvätt kalvfonRikligt med persiljaSmoked paprika SaltPeppar Mosa ihop färs, ägg och ajvar. Smula i fetaost och strö på persilja. Ha i salt och peppar. Gosa runt och forma till biffar. Stek dessa i smör, hur länge beror så klart på storlek, men tills de börjar bli lite fasta.När de är nästan klara slå över grädde, ha i ajvar och en skvätt kalvfond. Krydda mer smoked paprika, salt och peppar. Koka upp och sänk sedan värmen en stund så det får stå och puttra och gotta till sig. Smaka av under tiden och krydda mer om du tycker det behövs. Till detta körde jag lite stekt spetskål.Då är det alltså bara att strimla kål och hacka upp lite chili och persilja. Stek på chilin och persiljan en sväng i smör och tillsätt sedan kålen. Fräs tills den blir mjuk och go.