Krispiestårta

INGREDIENSER Ca 10 bitar Botten: 4 äggvitor3 dl strösocker3 dl Kellogg’s Rice krispies Kräm 4 äggulor1 dl strösocker1 msk vetemjöl1 dl vispgrädde100 g smör Garnering 4 dl vispgräddemörk eller ljus choklad GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 125 grader. Vispa vitorna till ett hårt skum.Vispa ner sockret, lite i taget, när vitorna är färdiga.Blanda försiktigt i Rice krispies. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.Grädda marängen mitt i ugnen i 60–75 min. Låt den svalna. Kräm: Koka ihop alla ingredienserna i en kastrull till en tjock kräm. Se till att krämen inte bränner fast i botten.Dela kakan i två lika stora delar. Bred krämen på ena halvan och lägg på den andra halvan.Vispa grädden och bred den på tårtan. Hyvla choklad med en osthyvel ovanpå. www.tidningenhembakat.se