En kasslergryta och en podcast.

I måndags lagade jag kasslergryta, det blev himla gott och jag lyckades nästan komma ihåg att fota hela tiden jag lagade så här kommer ett litet recept/mattips.    Det är ungefär det här som behövs för att laga en kasslergryta (jag använde typ allt som fanns kvar i kylen):   en purjolök två paprikor lite körsbärstomater kasler och bacon om man vill (eller corn om man inte vill äta kött) champinjoner (älskar champinjoner!!) två burkar creme fraiche kryddor, jag kryddade med curry, paprikakrydda, chili och peppar.   Först stekte jag allt kött tills det fick lite färg och sedan slängde jag i all lök!   Sedan hade jag i allt annat lite eftersom, man kan ju vänta med att ha i paprikorna till typ 5 minuter innan man är klar så att de fortfarande är knapriga och goda.      Till grytan så kokade jag bulgur,  jag kokar det alltid med en grönsaksbuljong, det blir sjukt mycket godare då! Sedan var det bara att hugga in och äta, blev sjukt gott!   Förresten så går det att lyssna på den där podcasten jag är med i nu, lyssnar gör ni genom att ladda ned podcasten här eller så finns den på iTunes här podden jag är med i heter dötid.