PIZZABULLAR

Med risk för att låta tjatig, men gänget!?! VÄDRET!!🌞🌞🌞 Det verkar hålla i sig, det här!Följande är en stor fet lögn från vår sida men; nu är det ju picknickssäsong nr 1! 🍽🍷🥗(Vi är ju teknologstudenter och dessa veckor innebär tentor och slutuppgifter📚✏) Men hey! Även studenter instängda på campus med näsorna i böckerna kan väl få njuta av en pizzabulle, eller två? Eller 14? Absolut! Dessa rackare är iallafall perf för dig som inte älskar veganost och för dig som är en liten latmask 🐍 De är nämligen baserade på ett pizzakit och innehåller en tomatsås med rostade kärnor i för mer massa. Vill ni ha recept på vår favoritpizzadeg och tomatsås är det bara att hojta till så länkar vi det till er, men åter till receptet: Till ca 15 bullar behöver du:1 pizzakit (deg+sås)0.5dl solroskärnor 0.5dl pumpakärnor 1 näve färsk basilika eller motsvarande mängd fryst.Salt, peppar1 tomat 1 paprika1 klyfta vitlök 2 msk oljaGör såhär:1: bred ur degen på ett rent bord och kavla ut den något.2: torrosta kärnorna i en het panna i någon minut tills de fått en fin yta och luktar smarrigt.3: Häll ned tomatsåsen från kitet i en mixer och häll ned salt, peppar, kärnor, vitlök, basilika, tomat och paprika och mixa tillen slät sås.4: Sprid ut denna över degen. Rulla ihop och skär till bullar. Pensla med oljan och toppa med lite mer basilika.5: Grädda mitt i ugnen på 200°C i 15min.Perfekt i picknickkorgen och för barn! (Bara testat på 22åriga sådana hitills men med stor succé!) 😇