Varma mackor med kantarellstuvning 16pp

My god vad gott!! Älskar varma mackor med kantarellstuvning så bestämde mig direkt för att göra detta när jag fick svampen av kollegan :) Både jag och A älskar svamp och speciellt kantareller! Kantarellstuvning 2 port 4 pp/port Kantareller valfri mängd. Jag hade i allt vi fick :) 2 dl lättmjölk alt 2 dl matgrädde 15% men då blir det 6pp/port Vitpeppar Salt Kantarellfond1 gul lök Lite soja för färgen 4 msk idealmjölStek på svampen i en panna med en liten klick smör. I med hackad gul lök och fräs på under omrörning tills vätskan är borta. Häll i mjölk/grädde i en kastrull. Ha i lite idealmjöl i taget och vispa under tiden. Krydda och ha i fond och soja. När den tjocknat av häll i i pannan med svampen och lök. Rör om. Fördela detta på bröden. Valfri mängd efter pp. Jag hade 2 skivor lantbröd 117 g och det blev 8 pp. Sen la jag över min portionen på mackorna. På med 60 g riven ost 4 pp. Detta blev då totalt 16 pp. In i ugnen på 200 grader tills osten fått lite färg. Låt svalna lite och servera! Mums :)