Dragonkyckling

Supergod matlåda! Recept från https://www.koket.se/dragonkyc...Ingredienser 4-5 port:800 g kycklingfilésalt peppar25 g smör att steka i3 klyftor vitlök1 gul lök2 dl torrt vitt vin2 dl creme fraiche3 dl grädde3 msk torkad dragon2 msk kycklingfond2 msk dijonsenapris till servering Dags att laga:Koka riset enligt anvisning på förpackningen.Skär kycklingen i mindre delar och salta och peppra den. Stek kycklingen i en het stekpanna så den får fin färg. Lägg den åt sidan.Fräs lök och vitlök i stekpannan på medelvärme i ca 5 minuter. Tillsätt vin, creme fraiche, gärdde, dragon, fond och senap.  Blanda allt väl innan kycklingen tillsätts i pannan. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris.