Tacos 2.0

Gårdagens fräscha middag som blev jätte god. Förr var jag ingen älskare av koriander, men tror det är något man lär sig tycka om. Nu tycker jag det är super gott. Dressing ingredienser I bakgrunden ser ni rispapper som man lägger ca 10-15 sekunder i hett vatten innan man sedan fyller dessa med de olika ingredienserna.  Dukat och klart att avnjutas. Förutom det goda spanska vinet som avnjöts till maten fick jag dessa flaskor som försenade födelsedagspresenter igår.  Den ena flaskan nyttigare än den andra...... Så här gör ni vårrullarna om ni vill testa själva:4 pers1 kg räkor4 morötter1 gurka2 avocado300 g fryst mangoJordnötter el cashew nötter3-4 dl mungbönsgroddarEn kruka koriander12 rispapperDressing:2 msk risvinäger1 msk fisksås1 msk sesamolja1 msk ljus sojaFärsk chili efter smakSkala räkorna. Skär gurka och morötter i stavar och avocadona i bitar.Tina mangonLägg upp allt i skålarBlanda dressingenKoka upp vatten och tillaga rispapperna allteftersom de ska ätasLägg ett rispapper på tallriken, fyll på med tillbehören, vik ihop och ät