Äppelkladdkaka med kanelfrosting

Denna blev riktigt god!  Äpple och kanel slår sällan fel, receptet är från https://www.ica.se/recept/appelkladdkaka-med-kanelfrosting-725976/ Ingredienser 10-12 bitar:Kaka:100 g smör100 g vit choklad2 dl strösocker1.5 dl vetemjöl1 krm flingsalt0.5 tsk malen kanel (tog nog närmare 1 tsk, gillar kanel)2 ägg0.5 tsk finrivet citronskal3 dl rivet äppleriven kokos (till formen)Frosting:300 g färskost (jag tog 200 g då jag läste i kommentarerna till receptet att flera tyckte det blev för mycket. Räckte gott och väl med 200 g)0.75 dl florsocker 1 dl vispgrädde (tog kanske 0.75 dl pga färskosten)0.5 tsk malen kanel (tog närmare 1 tsk)ca 5 äppelchips1 dl hackade hasselnötterDags att baka:Sätt ugnen på 175 grader. TIPS!! Läs hela receptet innan så blir det enklare att förbereda, jag glömmer alltid det). Enklast att börja med att riva äpple och citronskal så det är klart. Börja med att smälta smöret. När det är smält, ta av från värmen och rör ned chokladen tills den också smält. (Här hällde jag över smeten i en bunke för jag tog en för liten kastrull, ta en större så blir det mindre disk!). Blanda ner socker, mjöl, salt och kanel. Vänd ned äggen, ett i taget. Sist ned med citronskal och rivet äpple.Smörj en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Bröa med kokos. (Jag valde att minimera kokosen då jag läste en kommentar på ICAs hemsida att någon tyckte kokosen tog över i smak).Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 15-20 min. Jag gräddade nog 20 min, men den hade kunnat vara inne kanske 30 s - 1 min till. Låt svalna helt.Sedan är det dags för kanelfrostingen. Vispa färskost och florsocker fluffigt. Vispa ner grädden, lite i taget, och vispa till en fluffig frosting. (Här gjorde jag helt fel enligt recept. Vispade grädde och färskost "fluffigt", sen tillsatte jag florsockret. Det blev mycket bra konsistens ändå!). Blanda ner kanel och bred sedan på frostingen på den kalla kakan.Toppa medäppelchips, hasselnötter och ev kanel. Älskar också att baka sådant man inte behöver vispa utan man rör bara ihop, så smidigt. Sen gjorde jag egna äppelchips, men det kanske finns i butiken. Äppelchipsen blev inte supergoda, men det fungerade. Jag smörjde ett bakplåtspapper med rapsolja. Använde en mandolin för att få tunna äppelskivor. La dessa på plåten, strödde över florsocker och citronsaft. In i ugnen i ca 1h på 125 grader. Om man gör ordentligt och låter de torka typ 3 h tror jag de blir godare.