Mandel- och päronkaka med citron

Denna hittade jag i senaste numret av buffé. Testade denna idag och den var god. Åt den först när den var ljummen och nybakad och sen några timmar senare när den var kall, och den var definitivt godare lite ljummen. Så om jag äter igen kommer jag värma upp den lite. Recept från https://www.ica.se/recept/mandel-och-paronkaka-med-citron-713150/ Ingredienser 8-10 bitar:500 g mandelmassa100 g rumsvarmt smör4 ägg1 msk finrivet citronskal3 päronflorsocker till garneringDags att baka:Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram smöret så det blir rumsvarmt. Finriv citron till 1 msk. Börja sedan med att riva mandelmassan grovt och vispa  ihop det med det rumsvarma smöret på låg hastighet. Tillsätt äggen, ett i taget, och blanda sist i citronskalet.Smörj en form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter) och häll i smeten.Skala och kärna ur päronen. Skär päronen i 4 klyftor och tryck ner päronen lätt i kakan. Jag använde 10 päronbitar. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. Låt svalna och pudra med florsocker innan servering. Lättvispad grädde eller glass funkar fint som tillbehör. Jag satte min kaka längst ner i ugnen och då fick jag ha den i ugnen ca 45 min, flyttade upp den en våning de 2 sista minutrarna. Så kan vara så att jag hade det för långt ned. Läste i kommentarerna att någon föreslog att ha kardemumma i, vilket nog kan vara en god idé, men tyckte den också var god som den är. En väldigt enkel  och smidig kaka att baka.