Räkor i stark sås

Detta blev jag bjuden på av Linnéa för något år sedan. Det var så gott att jag bad om recept, tror det är hennes mamma som skapat det.  Mycket gott och enkelt.  Så detta lagade jag igår.Ingredienser 4 port:4 krm cayennepeppar2 tsk curry 3 dl vispgrädde4 dl creme fraiche4 msk tomatpuré2 pressade vitlöksklyftorsaltskalade räkor till 4 port (jag tog ca 250 g frysta oskalade räkor, samt en burk med räkor i lake)Dags att laga:Fräs cayennepeppar och curry i lite smör. Tillsätt allt förutom räkorna. Låt koka upp och sen sjuda en stund. Jag smakade av under tiden och tillsatte mer curry. Det blev kanske 1 msk totalt till slut som jag hade i och saltade för att förstärka smakerna. Den blev lite stark måste jag erkänna men ändå inga problem att äta.Lägg i räkorna precis innan servering så dom blir varma, ligger dom i för länge blir dom sega. Servera med ris och en blandad sallad till. Jag hade redan ätit en portion när jag kom på att jag skulle ta kort. Därav den tråkiga bilden. Men som sagt, otroligt god pastarätt med hetta. Tack till Linnéa (och Eva-Lena) för ett gott recept.