Snabba nöt/ havrekakor

Blev så otroligt sugen på att baka ihop något igår på förmiddagen och hade inte allt mycket hemma. Så blev att improvisera med det som fanns. Resultatet blev nöt/ havrekakor som blev riktigt goda och knapriga, precis som jg älskar.    Recept på nöt/ havrekakor: 3 dl fiberhavregryn 2 ägg 2 dl valfria nötter, jag använde mig av mina favoritnötter som alltid finns hemma, cashewnötter och macadamianötter 1 msk kokosolja 2-3 msk honung  Frystorkade jordgubbar 100 g mörk choklad 70 %  Sätt ugnen på 200 grader. Mixa ägg och havregryn i en mixer. Grovhacka nötterna och rör ner de i smeten med en slev. Tillsätt kokosoljan och hunungen och blanda ner det i smeten med sleven och rör och tills allt är väl blandat. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. Om man vill ha en fin eller rolig form på kakorna kan man använda sig av roliga pepparkaksformar som hjärtan. Jag använde mig dock av helt vanligt runda. Strö sist av allt över de frystorkade jordgubbarna på kakorna. Ställ in plåten mitt i ugnen ca 12 minuter tills kakorna fått en fin gyllenbrun färg. Ta ut och låt de svalna en aning. Smält under tiden cokladen över ett vattenbad. När kakorna svalnat en aning spritsa över den smälta chokladen i ett fint mönster eller doppa kaneterna beroende på hur man vill ha chokladen på kakorna.