LCHF chokladbollstårta!

Sukrin Gold, 500 gram Är det någon mer än jag som älskar chokladbollar?! Denna ljuvliga chokladbollstårta garnerad med extra choklabollar är verkligen så magiskt god och dessutom superenkel att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF chokladbollstårta:250 g rumsvarmt smör1½ dl sukrin gold½ dl kallt kaffe2 krm vaniljpulver100 g smält mörk choklad (70%)1½ dl kakao3 dl mandelmjöl2 dl riven kokosBörja med att vispa ihop smör och sötning, tillsätt sedan resten av ingredienserna och vispa samman till en jämn smet. Tryck ner smeten i en 18-20 cm springform klädd med plastfolie, låt sedan formen stå i kylskåp tills smeten stelnat en aning. Garnera tårtan med kokos och chokladbollar.Garnering:LCHF chokladbollar:50 g rumsvarmt smör½ dl mandelmjöl½ dl riven kokos½ dl sukrin gold2 msk kakao½ krm vaniljpulverev. ½ msk kallt kaffeKnåda ihop alla ingredienser till en jämn smet, forma sedan till små bollar och rulla i kokos. Låt chokladbollarna stå i kylskåp en stund innan de läggs på tårtan.Ca 9-10 bitar tårta