LCHF chokladkaka med toscatäcke!

Fiber Syrup, Clear, 450gSukrin Gold, 500 gram Mums för denna ljuvligt saftiga chokladkaka toppad med seg knäckig kokostosca, ett av mina mest uppskattade recept både av er och mig! Den är verkligen SÅ magiskt god och perfekt att svepa ihop när man är några stycken då den räcker till många! Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF chokladkaka med toscatäcke:175 g rumsvarmt smör1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak1½ dl kakao½ dl fibersirap clear3 ägg1½ dl mandelmjöl1 nypa saltToscatäcke:75 g smör1½ dl fibersirap clear3/4 dl grädde1 dl sukrin gold eller söta efter egen smak3 dl riven kokosBörja med att vispa samman smör och sötning. Tillsätt sedan kakao, fibersirap och salt, vispa en stund till. Ha sist i äggen och mandelmjöl och vispa samman till en jämn och slät smet. Klä en 20x30 form med bakplåtspapper, häll ner smeten i formen och jämna till. Förgrädda kakan på 175 grader i ca 13-14 minuter, när du tagit ut kakan från ugnen så börjar du göra toscasmeten. Koka upp allting utom kokos i en kastrull och låt smeten stå och småkoka i 5 minuter, ta sedan av kastrullen från plattan och blanda ner kokos i smeten. Häll toscasmeten över kakan och grädda i ytterligare 10 minuter. Låt kakan stå och svalna i formen. Dela upp kakan i ca 20-24 rutor och servera förslagsvis med vispad grädde. Fiber Syrup, Clear, 450gSukrin Gold, 500 gram