LCHF jordgubbskaka!

Sukrin melis, 400 gram Åh denna ljuvliga kaka! Idag så njöt vi av en riktigt varm och solig eftermiddag tillsammans med en favorit i repris, denna magiska jordgubbskaka! En lite härligt kladdig kaka som ju är SÅ otroligt god! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF jordgubbskaka:50 g smält smör1½ dl mandelmjöl½ dl sukrinmelis1 äggTopping:ca 14 st mindre frusna jordgubbarBörja med att lägga ut jordgubbarna på ett fat så de får tina en aning. Vispa samman ägg och sötning till ett riktigt pösigt fluff. Blanda sedan försiktigt ner resten av ingredienserna med sked tills du får en jämn smet. Häll ner smeten i en brödform (ca 28x10 cm) klädd med bakplåtspapper, lägg ut jordgubbarna på smeten i formen och grädda sedan kakan på 200 grader i ca 10-12 minuter. Låt kakan svalna och "sätta sig" en stund i kylskåp innan du tar ur den från formen. Servera förslagvis med lite vispad grädde.Ca 4-8 bitar kaka Sukrin melis, 400 gram