LCHF minipizzor!

Mandelmjöl KRAV, 200 gKokosmjöl, 200 gKokosmjöl Fairtrade, 1000 gMandelmjöl KRAV, 200 g Idag så gjorde jag och lilltjejen minipizzor till lunch! Dessa pizzor är, som så mycket annat, en riktig storfavorit här hemma! Små mättande mumsbitar som även dessa är helt pefekta att lägga fram på buffebordet vid bjudning! SÅ gott! Här kommer recepet :)Recept på LCHF minipizzor:2 ägg2 msk vatten 1 dl mandelmjöl½ dl kokosnötsmjöl2 tsk fiberhusk1 tsk bakpulver 1 msk torkad oreganoBörja med att vispa ägg och vatten fluffigt. Ha i resten av ingredienserna och vispa en stund till. Låt degen svälla i ca 10 minuter. Klicka sedan ut 9 stycken degklumpar på bakplåtspapper, platta och forma till degen, se till att ha fuktiga fingrar när du arbetar med degen så den inte klibbar fast. Börja med att grädda minipizzorna på 200 grader i 3 minuter. Ta ut dem och bred ut steviasötad ketchup i botten, lägg på riven ost och toppa sedan med ingredienser som du själv föredrar. Jag använde klippt skinka och röd lök. När du lagt på alla ingredienser så gräddar du pizzorna igen på 175 grader i 5-7 minuter.Receptet räcker till 9 stycken minipizzorca 1,2 gram kolhydrater per pizza Kokosmjöl Fairtrade, 1000 gMandelmjöl KRAV, 200 g