BLOMKÅLSNUGGETS.

Till middag provade jag någonting nytt. Blomkålsnuggets. Ett recept som jag tror att jag snappade upp på Instagram någon gång, och eftersom jag tog det på minnet så är måtten inte så exakta. Inte exakta alls faktiskt. Jag körde mest på känsla.   Ett blomkålshuvud Valfri ost 2 ägg persilja vitlökspeppar salt ströbröd till panering   + valfri dipp, t.ex. sötsur, sweet chili   Riv blomkålen fint på ett rivjärn och krama ur vattnet. Blanda ihop med resten av ingredienserna. Forma till lagom stora nuggets och vänd dem i ströbröd. In i ugnen, 200 grader, i ca 25 minuter till fin färg. KLART!   En jätterolig spinn på nuggets. Mycket enkelt, mycket gott och vegetariskt. Jag valde att ha spenat till, men man kan nog ha det mesta som tillbehör. Annars kan det nog vara gott att bara doppa nuggets och ingenting annat. Hihi. Nu ska jag njuta av fredagskvällen, och se fram emot en sysslolös helg.     //