CHIAPUDDING.

Jag har upptäckt chiapudding! Och vilken underbar upptäckt det visade sig vara. Tidigare har jag haft problem att behålla mättnaden efter frukost, oavsett om den har innehållit gröt, mackor, ägg eller yoghurt. Då kom jag att tänka på chiapudding. Denna enkla rätt som ska vara både god och nyttig. Det skadar väl inte att prova.   Och det visade sig att chiapudding var både god och nyttig, och enkel att göra. Man förbereder den kvällen innan, och till morgonen har man den klar att äta. För att fylla ut frukosten lite så la jag till två knäcke-skivor och en kopp te, och BANG! Där har vi den absolut mest ultimata frukosten som inte bara smakar gott men som också räcker hela förmiddagen. Jag kan äta denna frukost kl 08.00 och fortfarande vara mätt kl 13.00! (Utan att bli proppmätt när jag faktiskt äter frukosten!) Fantastiskt! Jag älskar min nya frukost!           1 1/2 dl mandelmjölk 2 msk chiafrön en nypa vaniljpulver en liten ringla flytande honung 1/2 dl havregryn   Blanda ihop allt förutom havregrynen. Rör en stund så att chiafröna inte klumpar sig. När allt börjar tjockna, tillsätt grynen och rör om igen. Ställ in i kylen över natten. KLART!