Hallonmousse och snabbt bröd

Gjorde en underbar god frukost, som dessutom gick snabbt, hallonmousse och två hemgjorda mackor. Jag var så himla sugen på bröd i morse, men såklart så hade vi inget hemma, men istället gjorde jag typ världens enklaste bröd som passade perfekt till den goda hallonmoussen. Hallonmousse, en person1 äggvita1 dl mjölk1 dl mosade hallonen halv mosad bananVispa äggvitan till ett hårt och vit skum. Tillsätt mjölken och vispa. Häll sedan i bananen och hallonen och vispa. Servera i ett snyggt glas och ät!Enkla brödet, en person1 äggvita 1 msk havregryn1 msk valfritt mjöl (t.e.x rågmjöl, majsmjöl, kokosmjöl)Vispa alla ingredienser och häll sedan ut smeten i två delar på ett plåt som är täkt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 5 min på 225 grader. Sen ät dem med valfria tillbehör, jag tog philiadelphiaost, ost och salami, yummi.  Rasberry mousse, for 1 person1 eggwhite1 dl milk1 dl mashed rasberry½ mashed banana 1. Whip the eggwhite very hard. 2. Add the milk and whisk.3. Add the banana and rasberry and whisk.4. Eat!   Homemade bread, for 1 person1 eggwhite1 tbsp oats1 tbsp flour(rye flour, corn flour, coconut flour) Whisk all the ingredients and then pour the batter into two parts on a plate that is covered with parchment paper. Bake in the oven for 5 minutes at 225 degrees.   Sofie