Kokosbakelse med krämig fyllning

Denna kokosbakelse går att variera med valfri fyllning. Jag personligen älskar kombinationen jordnötsmör + kokos, jordnötssmöret bryter av sötman i kokosen riktigt fint så att jag valde att fylla min bakelse med. En sak är i alla fall säker, den var SÅ JÄKLA GOD! Ni bara måste testa.   INGREDIENSER 1 dl havregryn 2 msk kokosflingor ¼ tsk bakpulver 3 msk kokosmjölk (det tjocka) 1 msk kvarg/yougrt  Fyllning ex: 1 msk jordnöttsmör + lite vatten (för att göra det såsigare) ex: 2-3 msk mosade bär (hallon, blåbär..) ex: 2-3 msk mosad frukt (tror mango eller banan skulle vara super)   Blanda samman havregryn, kokosflingor och bakpulver. Rör ner kokosmjölken och kvargen och blanda till en kletig smet. Fördela halva havresmeten i en liten bakform eller på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll på den valfria fyllningen och fördela resterande havresmet över fyllningen så att det täcker. Grädda cirka 8-10 minuter på 200 grader.   Coconutcake with creamy filling ½ dl oats 2 tbsp coconutflakes ¼ tsp bakingpowder 3 tbsp coconutmilk (the thick part) 1 tbsp quark/greek yogurt 1-2 tsp sweetner (optional) Filling Example: 1 tbsp peanutbutter + a little water to make it thinner Example: 2-3 tbsp mashed berries (raspberries, blueberries, strawberries..) Example: 2-3 mashed fruit (I think mango or banana would be great)   Mix oats, coconutflakes and bakingpowder. Blend in the coconutmilk and quark/greek yogurt. Take half of the oatbatter and put in a little bakingform or on a bakingpaper on a tin. Pour on the optional filling and put the rest of the oatbatter on top of the filling so it covers. Bake in oven for about 8-10 minutes at 200 degrees celcius.      Johanna