Ugnsbakadgröt med smak av mango, hasselnötssmör & kokos

Ungsbakadgröt är så himla gott, så därför idag blev det en med smak av mango, hasselnötter och kokos. Dock försvann mango smaken, väldigt tråkigt då jag verkligen älskar mango.    Ugnsbakadgröt med smak av mango, hasselnötssmör & kokos1 dl havregryn 1 ägg3/4 dl mjölk1 tsk bakpulver½ mango1 msk hasselnötssmör eller jordnötssmör2 msk kokosflingorBara att blanda ihop alla ingredienser och in i ugnen i 15-20 min på 225 grader. Antigen så skär du mangon i bitar eller så mixar du den till en slät smet. Toppa med vad du vill, alternativt lite kesella eller annan yoghurt med lite mango eller hasselnötssmör. Ovenbaked oatmeal with taste of mango, hazelnut butter & coconut1 dl oats1 egg3/4 dl milk1 tsk baking powder½ mango1 tbsp hazelnuts butter or peanut butter2 msk coconut flakesMix all the ingredients and put it into a oven for 15-20 minutes at 225 degrees. Either you cut the mango into small bites or mix it into a smooth batter.Sofie